Analys

Utveckla er verksamhet?

Är det dags att se över marknadens nya villkor och vad konkurrenterna sysslar med? Starfields kan hjälpa dig med alltifrån långa som lättlästa analyser, till ren omvärldsbevakning och framtagandet av en ny planering som gör att ditt företags inriktning pekar åt rätt håll igen. Att inte lägga pengar på analys och strategi, när det går dåligt, är som att stoppa klockan, i tron om att du sparar tid.

The five competitive forces, BCG-matrisen, SWOT och Google Analytics är bara några av många bra verktyg, som Starfields arbetar dagligen med. I kombination med kreativitet, erfarenhet och reklamtänkande på marknadens nya villkor, kan vi bistå med något du kanske annars skulle missat och förlorat intäkter på. Ett samtal med oss, kan vara guld värt.

En Nulägesanalys av Starfields IKT-konsulter – leder ofta till svar kring de möjligheter och problem företaget står inför. Redan i slutsatsen kan man göra ett antal ställningstaganden om inriktningen på företagets marknadsföringsarbete. Frågorna i nulägesanalysen besvaras utifrån rådande situation. Beskrivningen ger en aktuell bild av verksamheten. Finns inte process-kartor, vision, förhållningssätt med mera dokumenterat och förankrat är det ett konstaterande i sig och föranleder olika vägval. Antingen väljer Ni att se bristen på svar som en utvecklingsfråga och förlägger förbättringsarbetet i nästkommande års plan eller så griper Ni er an frågan direkt. Vad gäller sistnämnda, kan Starfields AB utöver det strategiska arbetet med rådgivning och planering – även hjälpa Er med genomförandet.

Skicka din förfrågan redan idag, så kan vi börja planera inför ett första möte med Er organisation.

Kontakta oss för offert – här