Betalnings- och leveransvillkor

BETALNINGS- & LEVERANSVILLKOR

 

E-handeln drivs av Starfields Management AB, org. nr. 559214-4322 med post- leverans- och returadress: Ängelholmsvägen 263, 269 42 Båstad. 

 

BETALNINGSVILLKOR

E-handeln Starfields.se samarbetar med Paypal och Swish medan vi på egen hand ansvarar för fakturabetalning och delbetalning. Kontokortsbetalning och direktbetalning sker genom Swish Handel och Paypal. Genom att lämna information i kassan godkänner du Paypals villkor samt Starfields’s allmänna villkor för webbtjänster på www.starfields.se/avtal respektive Swish Handels villkor. E-butiken drivs av Starfields Management AB, org.nr. 5592144322, som ansvarar för F-skatt, moms, inköp av varor och tjänster, ev. lagerhantering och distribution för att bedriva e-handeln.

LEVERANSVILLKOR

När du handlar på Starfields.se kan du välja mellan olika leveranssätt:
• Om varan är digital, kontaktar vi dig på SMS, telefon eller e-post för slutleverans
• Paket till utlämningsställe
• Hemleverans direkt till din dörr

Paket till utlämningsställe har begränsningar i bland annat vikt och mått. I utcheckningen får du reda på vilka leveranssätt som är möjliga för din beställning och väljer det som passar dig bäst. Leveranser går via DHL och Post Nord.

PAKET TILL UTLÄMNINGSSTÄLLE

Om de varor du köper på Starfields.se kan levereras till utlämningsställe får du det som alternativ vid utcheckningen. Leveransen går till DHL:s Servicepoint närmast den adress du angivit och kan inte styras till annan Servicepoint.

HEMLEVERANS

Du kan välja hemleverans för dina varor. Hemleveransen utförs av någon av våra samarbetspartners. Inför hemleveransen blir du kontaktad för att bestämma en tid som passar dig. Tänk på att det är ditt ansvar att dina varor går in i villan eller uppför trapporna i trapphuset där du bor. Det går inte att lämna tillbaka varor som inte kommer in eller inte får plats. Din order måste vara fullbetald senast vid leveransen. Har du frågor, kontakta Starfields.se.

INTERNATIONELLA LEVERANSER

För leveranser till länder utanför Sverige erbjuder vi alltid självkostnadspris på frakten och hjälper dig att boka den på det sätt som passar dig bäst.

LEVERANSTID

Leveranstiden varierar beroende på vilka produkter du köper. Normalt mellan 2-7 arbetsdagar.

AVISERING

Du får avisering via SMS, telefon eller e-post beroende på vilket leveranssätt du valt.