Proffs på e-handel

E-handel

E -handel är så mycket mer än bara att sälja och köpa online.
För att hjälpa företag att nå framgång erbjuder vi på Starfields e -handelstjänster som täcker hela livscykeln för ett e-handelsprojekt. Vare sig det rör sig om produkter eller tjänster du vill börja sälja - eller redan säljer lokalt. Vi bygger konkurrenskraftiga styrkor kring kundupplevelsen och ger dig en e-handel att vara stolt över.Basic

30 000 kr

5 nischade produkter

Skräddarsydd design på din e-handel

Mobilvänlig e-handel

Hastighets optimerad sida

Betalningsmetoder: Kort, faktura och Swish med manual avstämning

Rapporter över din försäljningStandard

40 000 kr

10 produkter eller tjänster

Skräddarsydd design på din e-handel

Mobilvänlig e-handel

Hastighets optimerad sida

Betalningsmetoder: Kort, faktura och Swish Handel

Rapporter över din försäljningPremium

50 000 kr

Obegränsat antal produkter

Skräddarsydd design på din e-handel

Mobilvänlig e-handel

Hastighets optimerad sida

Betalningsmetoder: Kort, faktura och Swish Handel

Rapporter över din försäljning

Beställning är inte bindande förrän en av våra projektledare kontaktat dig och du godkänt en kravspecifikation som tas fram i samband med ett uppstartsmöte vi gör med dig. Om vi kan tillgodose dina behov startar vi upp projektet. I alla paket ingår: Komplett e-handelsplattform i WooCommerce baserad på öppen källkod som senare går att utveckla hur du vill av oss eller andra (du äger din egen e-handelsplattform utan licensavgifter eller årliga kostnader).
 

Några av de kopplingar vi kan erbjuda

BankID

Om du behöver kontrollera identitet eller signera beställningar på din webbplats. Du kan t.ex. använda BankID för ålderskontroll på vissa artiklar, kräva signering på enskilda betalsätt eller använda det för inloggning på din webbplats.

Fortnox

Bokföring på autopilot? Synkronisera automatiskt den information du behöver från din e-handel till Fortnox för att underlätta bokföringen och spara tid och pengar.

Swish

Ta betalt på din webbplats med hjälp av Swish Handel vilket innebär att beställningen först går igenom när pengarna finns på ditt konto. En betalningsbegäran skickas till kundens mobil direkt från din webbplats och öppnas förifylld med ditt företags namn och beloppet som ska betalas.

Inte vad du letar efter?

  Kontakta oss om du har några frågor
  Låt Starfields bli din E-handelpartner

  Frigör tid och öka dina intäkter. Lägg över utvecklingen, marknadsföringen, IT-driften och arbetat med hela din e-handel till Starfields och få ett team av webbutvecklare, grafiska designers och SEO experter att öka din försäljning till helt nya nivåer.

  Vi börjar alltid med en intern  kostnadsfri analys och ser över hela din nuvarande webbplats, ditt säljflöde, vilka kanaler du använder dig av idag, gör en marknadsanalys utifrån dina konkurrenter och tar därefter fram en offert. Du betalar oss månadsvis. Lite som en extra medarbetare på företaget.

  – fast istället för en anställd, får du kompetensen av flera experter inom sitt område. Priserna varierar naturligt utifrån ditt företags bransch, nuvarande webbplats och konkurrens samt vilka mål du har på din tillväxt. Samarbetet löper under minst 12 månader.

  Precis som en anställd ska dra in sin egen lön och mer därtill utgår vi alltid ifrån att det du betalar till oss, får du tillbaka många gånger om.

  Kontakta oss idag på 0431 65 00 33 eller e-posta order@starfields.se så tar vi ett första förutsättningslöst möte.