Filmproduktion

Starfields producerar filmer för myndigheter, organisationer och företag

Filmvisning är ett pedagogiskt och slagkraftigt sätt att nå ut på. Genom filmens unika möjligheter att kommunicera med olika målgrupper kan du på ett enkelt sätt – både förstärka varumärket, visa kundnyttan med dina produkter och/eller förankra interna beslut och processer.

Företag och organisationer som använder film i sin marknadsföring eller genom dokumentation i projekt – engagerar befintliga och potentiella kunder och medarbetare mer än andra. Därmed ökar du din popularitet direkt eller på sikt, beroende på vilken typ av film det är. I en filmproduktion kan du kombinera och bemästra alla tänkbara medier – alltifrån stillbilder, rörliga bilder, ljud, musik till text och grafiska tabeller. Alla kan nås av budskapet. Enkelt.

Filmer kan idag delas och spridas med en hastighet som traditionella medier inte kommer i närheten av. Inte bara på TV-apparater utan även via sociala medier på datorer, surfplattor och smarta telefoner. I sociala medier rankas oftast film högre än det skrivna ordet.

För att inte tala om hållbarheten. Film har en livslängd som är oslagbar och kan visas om och om igen under många år.

Starfields AB har erfarenhet från film sedan år 2004 med alltifrån långfilm, kortfilm, musikvideos, produktpresentationer, dokumentär, pilotprojekt och konceptvideos. Starfields AB hjälper dig från idé till färdig slutproduktion.

 

Långfilmer

Vi producerar långfilm ofta med fokus på en berättelse av ett företagshistoria eller ett projekt som drivits. Genomförandet av långfilm sträcker sig oftast över minst ett år, där dokumentation och filmning, sker enligt en upprättad planering och budget.

Kortfilmer

En kortfilm kan användas för att presentera en tjänst, produkt eller ett bolags berättelse ute hos presumtiva kunder. Du slipper återberätta din historia om och om igen – filmen gör jobbet åt dig. En kortfilm kan vara alltifrån en film på din hemsida, till att ett pilotprojekt för etablering av en ny serie ditt företag funderar på att börja sända.

Reklamfilmer & konceptvideos

Presentera en tjänst, produkt eller ett bolags berättelse.

Musikvideor

För artister, produktions- och management-bolag inom musikbranschen. Våra medarbetare och underleverantörer arbetar med alltifrån lokala independentband till nationellt etablerade artister.

Företagspresentationer

Dokumentation av interna företagsmöten och förändringsprocesser – som enkelt kan delas till alla som inte närvarade vid mötet.

 

Ladda ner informationsblad – här

Kontakta oss för offert – här

 

Camera 91265348