Proffs på hemsidor

Hemsida

Våra projektledare, webbutvecklare och grafiska designers har utformat hundratals hemsidor till både stora och små företag, organisationer och myndigheter i över 15 år. Från enkla presentationswebbplatser till komplexa webbapplikationer. Vårt team av webbutvecklare, grafiska designers och projektledare är redo att skapa effektiva webbupplevelser med besökaren i centrum och som uppfyller dina företagskrav. En hemsida att vara stolt över helt enkelt och som håller länge och som lätt kan byggas på, eller göras om, när ditt företag förändras! Vi bygger din hemsida med open source baserade lösningar och låser inte upp dig - vilket betyder att du slipper betala månadsavgifter och abonnemangskostnader och har mer frihet att utveckla din sida utifrån ditt behov. Den dag du mot förmodan skulle vilja byta webbyrå, äger du din egen hemsida och kan lätt ta den vidare till någon annan byrå och du kan fritt uppdatera din hemsidas innehåll enkelt utan teknisk kunskap.

Hemsida Basic

24 990:-

Upp till 3 sidor.

Skräddarsydd design.

Produktionstid: 20h.

Leveranstid: 8 veckor.

Perfekt för dig som nyss startat bolag eller har ett mindre företag där du bara vill ha en enklare hemsida eller ge din gamla hemsida ett rejält ansiktslyft.

Även detta ingår:

Projektledare

Webbutvecklare

Webbdesigner

Uppstartsmöte

Del-leverans med ändringar 

Slutleverans med genomgång/utbildning.

Hemsida Standard

29 900:-

Upp till 10 sidor.

Skräddarsydd design.

Produktionstid: 30h.

Leveranstid: 6 veckor.

Perfekt för dig som har önskemål om speciella funktioner på din hemsida t.ex. beställningsformulär, boka tid funktion, andra formulär, offert-kalkylator, automatisk publicering av veckomenyer, visuell paketering av dina tjänster, visa recensioner etc.

Även detta ingår:

Projektledare

Webbutvecklare

Webbdesigner

Uppstartsmöte

Del-leverans med ändringar 

Slutleverans med genomgång/utbildning.

Hemsida Premium

34 990:-

Upp till 15 sidor.

Skräddarsydd design.

Produktionstid: 40h.

Leveranstid: 2 veckor.

Mer avancerade funktioner för dina besökare och ditt företag. Säg vad du önskar, så bygger vi detta till dig inom ramen för vår budget. Här lägger vi mer timmar på din hemsida. Ingår gör även implementering av vissa API-kopplingar.

Även detta ingår:

Projektledare

Webbutvecklare

Webbdesigner

Uppstartsmöte

Del-leverans med ändringar 

Slutleverans med genomgång/utbildning.

I alla uppdrag får du ett team bestående utav en projektledare, grafisk designer och webbutvecklare. Varje projekt startar alltid med ett uppstartsmöte och vi använder oss av projektledningsverktyg, tidsrapporteringsverktyg och marknadsledande licenserade programvaror i varje projekt där du som kund ska kunna känna dig trygg. Grafik, film och bild som köps in eller tas fram ägs av dig som kund och kan återanvändas i t.ex. tryckmaterial och marknadsföring globalt där du äger alla rättigheter. Behöver du senare hjälp med att utveckla din hemsida eller hjälp med din marknadsföring kan du tryggt återkomma till Starfields och därmed använda dig av en och samma leverantör och digitala byråpartner som skapar en röd tråd i allt du gör. Ring oss gärna eller mejla oss om du har frågor!