Hemsida

Kraftfullt

Starfields erbjuder dig webbplatser och webbutveckling med hjälp av kostnadseffektiva och användarvänliga verktyg som bygger på öppen källkod. Dessa är i regel fria från licensavgifter vilket innebär att du slipper dyra utvecklingskostnader. Vår grundidé är att din hemsida skall tjäna pengar åt dig!

Starfields styrka ligger i att vi kan hjälpa dig skapa den där enkla, stilrena och användarvänliga webbplatsen du så länge önskat – oavsett om det är en vanlig presentationshemsida, kampanjsajt med kopplingar till sociala medier eller en hel webbshop! Starfields personliga projektledare finns med dig genom hela processen och tar ett stort ansvar från start till mål. Detta innebär att du tryggt kan anlita oss för alla typer av webbutvecklingsprojekt. Efter leverans har du själv total kontroll över hemsidan. Samtliga plattformar ger även dig som kund stora möjligheter att vidareutveckla det vi en gång påbörjat. Du undviker dyra framtida utvecklingskostnader.

Om du mot förmodan inte skulle vilja fortsätta ditt samarbete med oss slipper du bindningstider och ev. månadskostnader som många av våra konkurrenter lockar med.

Du får:

• Komplett, personligt projektledd hemsida.
• Ett fast produktionspris (inga dolda avgifter).
• Kostnadsfritt uppdateringsverktyg – som är lika enkelt som Microsoft Word att förstå.
• Ingen bindningstid.
• Behörighetsstyrning till hemsidan – för valfritt antal användare.
• Ångerrätt 14 dagar.
• Du kan när som helst ta med dig allt innehåll på din hemsida, om du vill säga upp avtalet med oss, behåller du design, text och innehåll.

Behöver du även webbhotell, e-post och domännamn?

Valfritt tillval som rekommenderas är Starfields skräddarsydda tjänst: “Teknisk drift” – för bästa kundnöjdhet. Detta är ett av marknadens prisvänligaste paket anpassad för det lilla företaget för en fast kostnad av endast 249kr/månad. Du samlar dessutom allting hos en och samma leverantör och slipper dela upp dina webbkostnader på flera olika leverantörer – vilket sparar både tid och pengar! Läs mer här.

Kontakta oss för offert – här