Kommunikationsplanering

Vi är experter på kommunikationsprocesser som hjälper er att nå era mål!

Starfields hjälper ledningsgrupper, VD och informationsavdelningar i deras strategiska planering, varumärkesuppbyggnad och andra kommunikationsåtgärder mot sina olika intressentgrupper.

Alltifrån medarbetare internt, till externa målgrupper så som kunder, media, finansiärer etc. Alla företag borde ha en planering för hur deras kommunikation skall bedrivas. Det kan röra sig om alltifrån en övergripande planering rörande alla kanaler, internt såväl som externt. Men det kan också röra sig om en specifik kanal som en planering för företagets närvaro i social media. En planering är vad det låter som. Ett stöd som baseras på erfarenhet och nuläge. Om ditt bolag är på väg att växa men ledningen inte riktigt hinner med, är en kommunikationsplan antagligen det verktyg som du saknar och behöver. En väl utarbetad kommunikationsplan syns utåt mot gamla som presumtiva kunder.

En kommunikationsplan märks inåt, mot medarbetare och ledningsgrupp. Av erfarenhet vet vi också att en föråldrad kommunikationsplan som inte är uppdaterad, kan innebära förlorade intäkter på lång sikt. Starfields kan bistå med framtagandet av nya riktlinjer, som skapar den där “vi”-känslan och utåt sett stärker varumärket och bolaget, och får det i rätt riktning igen.

Skicka din förfrågan redan idag, så kan vi börja planera inför ett första möte med er organisation.

Kontakta oss för offert – här