Grafisk design

Logotyp till företag, föreningar eller projekt

Vi ger ditt företag, projekt eller varumärke en unikt designad identitet genom en logotyp som du kommer att vara stolt över och som sticker ut ifrån mängden.
Rätt logotyp är så mycket mer än något snyggt att sätta på visitkortet. När allt faller på plats skapar den igenkänning, förståelse och signalerar rätt värderingar. Det innebär att du kan ta mer betalt för dina varor och tjänster och attrahera nya kunder.


Basic

4 990:-

2 logotypförslag
eller vektorisering
av redan befintlig logga

1 revidering

Logotypen levereras i alla vanligaste formaten

Arbetsfil ingår


Standard

7 490:-

Detta paket är det mest populäraste.

4 logotypförslag

2 revideringar

Logotypen levereras i alla vanligaste formaten

Arbetsfil ingår

 


Premium

9 990:-

6 logotypförslag

Obegränsat antal
revideringar

Logotypen levereras i alla vanligaste formaten

Arbetsfil ingår

Våra grafiska designers ringer alltid upp dig och ber dig att skicka en eller flera referenser på logotyper som du vill efterlikna. Om du har en skiss tar vi gärna emot denna. Du får förklara hur du vill ha din logotyp utifrån ditt företag, din bransch, förening eller projekt. Personligare än så, kan det inte bli.

Hur känner man igen Ditt företag?

Många företag spretar omedvetet i sin marknadsföring. Det är viktigt att följa en röd tråd i allt man gör.

Trycksaker, webbplats, profilkläder och annonser, det är viktigt att allt detta följs åt för att man ska känna igen ditt företag. En konsekvent tillämpning av samma element och regler, bäddar för ett starkare intryck som är lättare att komma ihåg. Ett företag som tar hand om sin profil uppfattas som mer trovärdigt och kompetent. Det är få som har råd att strunta i hur de presenterar sig för omvärlden. Vi på Starfields kan utöver en Logotyp hjälpa ditt företag att ta fram en Grafisk manual som i första hand är ett verktyg för dig och alla som arbetar med ditt företag. Lite som en kokbok som hjälper företaget att hantera hur ditt företag utåt sett ska uppfattas.