Medarbetare

Joakim
 • Projektledning 80%
 • Affärsutveckling 83%
 • Grafisk design 69%
 • Wordpress 99%

Joakim

VD & Projektledare

Detta är Joakim, Starfields VD och entreprenör sedan barnsben. Jocke är grym på att identifiera behov och utveckla lönsamma affärsrelationer. Med god marknadsplanering och affärsutveckling hjälper han ditt företag att öka din omsättning och spara pengar. På Starfields arbetar han med stor lojalitet och noggrannhet tills resultatet når allra högsta klass. Joakim har kandidatexamen från Lunds Universitet inom strategisk kommunikation men även flera års studier inom journalistik. juridik och IT. Om du vill utveckla ditt företag och genomgå en digital transformation, är det Joakim du kontaktar!

Christel
 • Facebook 100%
 • Instagram 90%
 • Copywriting 80%
 • Genomförare 85%

Christel

Social Content Manager

Christel har huvudansvaret för innehållsuppdatering rörande sociala medier för våra kunder. Att posta, dela, ”lajka” och kommentera – är något som Christel kan bättre än andra! Det är hon som står bakom många företagssidor på Facebook och varje vecka når vi genom våra kunder hundratusentals människor. Det är inte för inte som vi kallar henne för “den lilla kristallen”.

Rocky
 • Wordpress 85%
 • PHP 63%
 • CSS3 82%

Rocky

Webbutvecklare

Det här är Rocky! Med en kandidatexamen i Management och snart 5 års erfarenhet inom webbutveckling med flera certifikat och ca 190 kundprojekt bakom sig fördelat över 80 kunder är han en stjärna på programmering inom PHP, Java, jQuery, HTML5 och CSS3. Inte att förglömma så kan han design på sina tio fingrar! Med ett stort användarfokus och UX-perspektiv hjälper han dig med alltifrån serverinställningar på vårt webbhotell till produktion av hemsidor och e-handel!

Cissela
 • Wordpress 73%
 • Grafisk design 88%
 • HTML 45%
 • Projektledning 82%

Cissela

Projektledare & grafisk designer

Cissela eller “Cissi” som vi kallar henne (kärt barn har många namn) är en av våra senaste stjärnor på Starfields. Utbildad inom marknadsföring och kommunikation på Lunds universitet och Projektledare för många av våra kunder. En “Do:er” som får saker att hända på Starfields och i ditt företag. Behöver du hjälp med marknadsföring, trycksaker, produktion av ny hemsida eller e-handel – är chansen stor att det är Cissela som hjälper dig!

Louise

Louise

Louise är en av Starfields “färskaste” stjärnor där hon från sin utbildning “Mobil Handel” i Malmö studerat alltifrån säljande design till marknadsföring och programmering av såväl appar som hemsidor och e-handel.

Per

Per

Finansiell rådgivare

Per driver genom sitt företag hadegott AB en fristående konsultverksamhet och är Starfields rådgivare i ekonomiska frågor. Per har en lång erfarenhet och bakgrund inom främst bankvärlden med 16 år som kundansvarig på företagsidan. Utöver detta har Per arbetet med ekonomi- och säljbefattningar i många andra företag. Lite av hans motto är: “När en andra åsikt söks, med leverans av raka och ärliga svar”. 

Jörn

Jörn

Advisory board

Jörn sitter med i Starfields externa styrelse som rådgivare och hjälper företaget växa på rätt sätt. Dom stora besluten går alltid genom Jörn först som med lång erfarenhet som egen företagare och nuvarande Koncern VD för bolag verksamma inom och utanför Sverige, ser till att Starfields håller rätt kurs på rodret när vinden blåser stark.

Gary

Gary

Redovisningskonsult

Gary arbetar på Aspia (fd. PwC) och är Starfields redovisningskonsult som håller ordning och reda på vår ekonomi. Gary har engelska som modersmål men har bott i Sverige i nästan 13 år. Gary arbetar med internationella kunder och utvecklingsprojekt och brinner för att hjälpa oss och andra kunder med smart rådgivning inom administration och bokföring. Han har kunskap inom företagsbeskattning, löpande bokföring, konsolidering & mer invecklade redovisningsfrågor.

Johannes

Johannes

Advokat

Johannes är vår advokat från Advokatfirman Evander Law i Stockholm som hjälper Starfields i de lite mer komplicerade ärendena som berör processer och tvister. Johannes utbildade sig till jur. kand. vid Uppsala universitet och har även studerat ekonomi. Som processadvokat och invald i Sveriges Advokatsamfund har han mångårig erfarenhet av tvistelösning i domstol, i huvudsak inom områdena fastighetsrätt och allmän affärsjuridik. Johannes är även föreläsare och författare till flera publikationer, varav en expertgranskad artikel inom Reklamationsplikt.

Oderland
 • 24/7 övervakning 100%
 • Teknisk hjälp 25%
 • Drift/system 90%

Oderland

IT-leverantör och underhåll

När Starfields bestämde sig för att själva börja erbjuda eget webbhotell till vår växande skara av kunder – gick vi noggrant igenom marknaden och jämförde samtliga aktörer här och i utlandet för att hitta en säker underleverantör. Valet föll tillslut på Jack Oderlands bolag, som varit verksamma sedan 1998 och som idag själva driftar över 100 000 webbhotell.

Som teknisk underleverantör till Starfields AB och med 15 anställda i Kungsbacka och Göteborg hjälper Oderland oss med det löpande underhållet och den dagliga driften av våra servrar. Utöver 24/7-övervakning, daglig back up, DNS-kluster för domäner och mycket mer kan vi hålla ett webbhotell och support i världsklass!

Vi är också väldigt stolta över att våra kunder nu använder webbtjänster i en helt virtualiserad hostingmiljö – och därigenom dramatiskt minskar energiförbrukningen och bidrar till en bättre värld! Uteslutande all el som används kommer nämligen ifrån vattenkraft, biobränslen, vindkraft och solenergi – och uppfyller Naturskyddsföreningens hårda krav.