Nyföretagarpaketet

Ny hemsida, iPad, företagslogotyp, företagsskylt, grafisk manual, multiskrivare och visitkort. Ingår gör även webbhotell, e-post och domän!

 

 

Med Nyföretagarpaketet får du en Företagslogotyp utifrån dina önskemål utformad av en grafisk designer. Du får en förenklad Grafisk manual som ger ditt företag en identitet och riktlinjer för hur du ska jobba med färger och typsnitt för bästa igenkänningsfaktor. Du får en komplett hemsida utformad av ett professionellt webbteam bestående av en projektledare, webbdesigner och webbutvecklare.

För dig som redan har en befintlig hemsida – ger vi dig en helt ny design med efterlängtade funktioner. Om du redan hunnit ta fram en logotyp – snyggar vi till den och ser till så att den blir utformad i vektor-grafik – så att du kan använda din logotyp överallt – på bilar, broschyrer, fönster, visitkort, webben och i presentationer.

I paketet ingår webbhotell, e-post och domän under 1 år (värde 249 kr/mån). Har du redan en domän och e-post, så flyttar vi allting kostnadsfritt till oss! Du får också en Wi-fi skrivare med scanner & kopiator, en Ipad och nya visitkort och en företagsskylt (200 x 80cm) med din logotyp på som trycks i aluminium, inklusive tryck & leverans.
Ett oslagbart erbjudande för dig som nyligen startat nytt företag eller funderar på att starta

Fyll i vårt formulär och bli uppring för mer information!