Nyföretagarpaketet

 

Rivstarta ditt nya företag idag med Nyföretagarpaketet av Starfields. Du får företagslogotyp, hemsida, e-post, domän, företagsskylt, grafisk manual, annonser och visitkort till en låg månadskostnad.

 

Med Nyföretagarpaketet får du allt du behöver för att komma igång med ditt nya företag som ett riktigt proffs! Ta ditt företag från ditt hem – ut i världen! Vi tar fram en professionell företagslogotyp utifrån dina önskemål utformad av en grafisk designer. Du får en modern skräddarsydd hemsida som sticker i ögonen på konkurrenterna, utformad av ett professionellt webbteam bestående av en projektledare, webbdesigner och webbutvecklare. Vi tar också fram dina första riktiga annonser – så att du direkt kan börja marknadsföra dina produkter eller tjänster på Facebook – och ger dig några värdefulla tips på hur du bäst ska komma igång! För dig som redan hunnit skaffa en befintlig hemsida – eller en logotyp – ser vi över om denna kan förbättras – och gör om tills du blir nöjd. Du får en grafisk manual som ger ditt företag en identitet och riktlinjer för hur du, vi och andra du kommer samarbeta med i framtiden, ska jobba med ditt varumärke. När detta är gjort vill du säkert ha nya visitkort och en företagsskylt (200 x 80cm) att skryta med. Vi tar fram detta och trycker det åt dig, så att grannarna höjer på ögonbrynen och du kan gå raklång på minglet och nätverka som ett proffs! Vad mer kan du behöva? I paketet ingår dessutom e-post och domän samt webbhotell under 1 år (värde 2988 kr/år). Har du redan en domän och e-post, så flyttar vi allting kostnadsfritt till oss! Nyföretagarpaketet är ett oslagbart erbjudande för dig som nyligen startat eller funderar på att starta företag.

 

 

 

Jag är intresserad, hur gör jag?

Fyll i vårt formulär nedan eller klicka på vår chatt-ikon nere till höger, så kommer vi att återkomma till dig med mer information och hjälpa dig att komma igång med ditt företagande. Vi älskar nya entreprenörer och ser verkligen framemot att höra från dig!

Namn:

E-post:

Telefonnummer:

Ärende:

Meddelande: