Nyföretagarpaketet

Rivstarta Ditt företag
eller ge Ditt gamla bolag en Nystart

Låt ett helt team arbeta för dig. Du får en Projektledare, en Grafisk designer och en Webbutvecklare som hjälpt hundratals andra företagare att lyckas. Vårt team tar fram en professionell företagslogotyp, helt ny skräddarsydd hemsida utan årliga avgifter som du själv äger och kan uppdatera. Ingår gör Webbhotell (företags e-post och egen domän), Trycksaker som Reklamblad/Flyers och nya Visitkort. Vi ger dig även en viktig Grafisk manual som gör att dina kunder och du själv, kommer kunna visa upp Ditt företag stolt utifrån helt nya ögon och som fångar potentiella kunders uppmärksamhet. När vi är klara, kan du själv välja att arbeta vidare ensam, eller anlita oss igen, om vi gjort ett bra jobb, för att sköta hela Ditt företags marknadsföring. Allting, till en mycket låg månadskostnad om du väljer att delbetala från 3350 kr/månad under 12 månader. Ta Ditt företag på allvar, anlita oss som experter. Köper Du tjänsterna var för sig, hade prislappen landat på runt 50 000 kronor. Passa på! Erbjudandet är begränsat till enbart ett visst antal varje år.Nyföretagarpaketet

Rivstarta ditt företag från 3350 kr/månad vid delbetalning
39 990:-

1

 • Uppstartsmöte med en projektledare
  Många har ofta en idé men vet inte riktigt hur kundanförskaffning skall gå till eller hur man skall paketera sina tjänster och produkter så att det blir begripligt. Andra vet precis hur dom vill ha det. Vilken typ är du? Ditt projekt börjar alltid med ett första av många möten där vi genom videosamtal eller telefon pratar igenom vad du behöver hjälp med, hur du vill ha det och vad du önskar att slutresultatet blir. Denna professionella vägledning är väldigt uppskattad. Goda råd behöver inte alltid vara dyra.   


  2

 • Professionellt skräddarsydd hemsida
  Vi tar fram en hemsida som du vill ha den och som du kan vara stolt över - utan årliga avgifter som många av våra konkurrenter erbjuder och som oftast blir dyrare i längden. En hemsida utformad av ett team av 4 personer bestående utav en projektledare, en grafisk designer och en erfaren webbutvecklare. En hemsida är så mycket mer än bara ett digitalt visitkort och skall hjälpa dig att få fler kunder. Därför tycker vi om att bygga smarta hemsidor. Vilka funktioner önskar du? En offert-kalkylator? Ett boka-tid formulär? Jobbar du med uthyrning? Vill du kunna streama från din sida? Vill du ha en koppling till andra hemsidor? En interaktiv karta över ett område? Du kanske behöver olika paket på vad du erbjuder? Vill du att du ska kunna uppdatera din hemsida genom din Facebook sida eller ditt Instagram konto? Valmöjligheterna är många. Säg hur du vill ha det, så löser vi det. Du avgör! 
  (värde 25 000 - 35 000 kr)


  3

 • Professionell Logotyp
  inkl. 2 förslag och 2 revideringar
  (värde 5 000 kr)


  4

 • Reklamblad/Flyers 
  Utformad av grafisk designer,  1000 st inkl. tryck och hemleverans
  (värde 4000 kr)


  5

 • Grafisk Manual
  Vilka färger har IKEA?
  Hur känner man igen ett företag?
  För att stärka ditt företag och för att det inte skall bli så spretigt och följa en röd tråd i allt från trycksaker till reklam och webb, tar vi fram en grafisk manual för ditt företag som vi lovar att du kommer ha användning av, även efter det att vi är klara. Vi ger ditt företag en identitet i form av exempel på annonser, färger, typsnitt och andra grafiska riktlinjer som bör följas när du eller någon annan skall ta fram reklammaterial eller göra ändringar framåt. 
  (värde 5 000 kr)


  6

 • Domännamn
  Eller flytt av din befintliga domän
  (värde 180 kr)


  7

 • Webbhotell för din hemsida
  Första året gratis
  (värde 2 900 kr/år)


  8

 • Visitkort 
  Framtagning av grafisk designer, 250 st, inkl. tryck och hemleverans
  (värde 3 500 kr)


  9

 • Företags e-post 
  (värde 250 kr/år)


  10

 • Utbildning
  När alt är klart visar vi dig hur du uppdaterar din hemsida enkelt och kostnadsfritt, installerar e-post på din mobiltelefon och dator och hjälper dig att "flyga själv".