Starta företag

 

 

Starta företag? 

Starfields erbjuder “Nyföretagarpaketet” speciellt framtagen för den lilla företagaren. Paketet är för dig som önskar professionell hjälp med din marknadsföring – och dessutom till en förmånlig månadskostnad.

Du får personlig hjälp från första dagen – före, under och efter leverans. Så att du får det precis som du vill ha det. Innehållet består av en skräddarsydd företagslogotyp, komplett hemsida med domän, e-post och webbhotell samt visitkort inklusive tryckkostnad. Du kan naturligtvis välja att lägga till fler tjänster som t.ex. skyltar, profilkläder, flygblad, broschyrer, sökmotoroptimering på Google, fasta IP-telefonnummer och andra tjänster för att förbättra din marknadsföring och skaffa fler kunder. Eftersom vi på Starfields är en helhetsleverantör inom reklam och marknadsföring – behöver du inte välja någon annan leverantör, och du får samma röda tråd och kontaktperson i allt du gör. Vi lär känna dig och din marknadsföring.

 

Paketet består av:

 

Nyforetagarpaketet-starfields1) Komplett hemsida

• Produktion av komplett skräddarsydd hemsida
• Kostnadsfria uppdateringar
• Personlig teknisk support via telefon & e-post
• Mobilanpassad design
• Påbyggnadsbar hemsida; skalbar efter ditt växande behov – du kan utveckla den senare

 

2) Ny företagslogotyp 

Din logotyp är din identitet som företagare. Om loggan ser lite “risig” ut, så avspeglar det sig indirekt på din verksamhet. Du vet vad man säger, “det är inte utsidan som räknas, det är…”
Nja, naturligtvis spelar utsidan stor roll vid första anblick, särskilt eftersom du ska ta betalt för dina tjänster och produkter. Har du inget förslag själv på en referens till logotyp, tar våra duktiga grafiska designers fram flera olika designförslag till dig. Gillar du inget av lämnade förslag – tar vi fram fler. Logotypen arbetas fram i vektor-grafik (vilket gör att du aldrig tappar i kvalité) och levereras i flera olika format för att kunna användas både digitalt (på webben, i presentationer m.m.) samt för trycksaker som t.ex. dekaler på din bil, en skylt, visitkort, reklamblad m.m. Om du har en logotyp som inte är vektoriserad, kommer din logga att tappa i kvalité. Förr eller senare behöver du en logga framtagen i vektor, gör därför rätt från början. Vi hjälper dig.

 

3) Visitkort inklusive tryckkostnad

• Grafisk framtagning av tryckoriginal
• Tryckkostnad för 100st visitkort. Behöver du fler, säger du bara till.
• Fyrfärg
• 280 gram matt papper

 

4) Webbhotell, e-post och teknisk support

Vi bjuder första året på webbhotell, domän och e-post (värde 3000kr). Därefter betalar du endast 249 kronor/månad för ditt webbhotell, e-post och teknisk hjälp. Detta gör du så länge du väljer att stanna kvar hos oss. Vill du mot förmodan byta till någon annan IT-leverantör, kan du såklart göra detta och ta med dig allt material och hela din hemsida som du betalat för en gång. Som för alla företagare, anges alla priser exklusive moms. Eftersom Starfields är en helhetsleverantör inom reklam- och webbtjänster vill vi såklart att du ska stanna kvar och växa med oss. Vi är måna om alla våra kunder. Välkommen att prova oss du med. Vi lovar att vi ska göra allt vi kan för att du ska bli nöjd med oss.

 

Hjälp med nystartat företag – Beställ idag!

Då vi har mycket att göra och ibland väntetider på uppåt en till två månader, är det bra att du kontaktar oss redan idag. Vänta därför inte. Ring oss på telefon: 08 – 551 163 60 eller fyll i formuläret nedan. Alla beställningar bekräftas med riktig signering. Har du särskilda önskemål, berätta det för oss när vi kontaktar dig per telefon. Vi har kunder i hela landet.

 

Företagsnamn:

Kontaktperson:

E-post:

Telefon (dagtid):

Hemsida idag?
JaNej

Eventuell nuvarande hemsida:

Jag vill beställa:

Hur hörde du talas om oss?

Eventuellt meddelande