Outsourcing

Över 60% av våra kunder har lagt över hela sin marknadsföringsbudget till oss

Detta innebär att vi hjälper våra kunder att: bygga, utveckla och sköta deras webbplatser, lansera kampanjer i sociala medier, optimera deras hemsidor, skriva i deras bloggar m.m. Vi gör det som krävs för att öka närvaro och exponering online. Tillsammans med våra kunder tar vi fram en marknadsföringsstrategi – för vilka aktiviteter som ska genomföras under året, sätter upp önskat mål och budget. Sedan tar vi hand om resten…

Låter detta som du?

Du är marknadschef, kommunikationsansvarig eller i ledande ställning på ditt företag – men har inte kapacitet eller resurser för att implementera era digitala satsningar. Du letar efter en anställd eller en underleverantör som kan vara din högra hand. Det kan handla om uppbyggnad av företagets digitala närvaro. Implementera och ge synergi-effekt åt aktiviteter framgångsrikt. Och/eller att driva arbetet vidare på egen hand utifrån den grund vi skapar tillsammans med dig.

Du har multipla behov men vill inte hantera flera olika byråer samtidigt, du letar efter någon som kan täcka hela företagets digitala marknadsföringsbehov. Detta kan vara: Webbdesign & utveckling, SEO, närvaro och marknadsföring inom social media, digital PR, OnlineTV m.m.

Du driver din egen verksamhet och har inte resurser och tid för att anställa professionell kompetens in-house. Med anledning av att du saknar kompetens, tid och personal – blir dina marknadsföringssatsningar spretiga och i allra värsta fall så finns dem inte överhuvudtaget.

Du känner själv att du är I behov av en konsekvent profilering för att nå bättre resultat.
Om du känner igen dig i ovan situationer så skulle du kunna överväga att outsourca din online-marknadsföring.

Kontakta oss för offert – här