Trendpartner Nordic Searchkampanj

Trendpartner Nordic Searchkampanj

Kampanj, trycksaker, hemsida med formulär, nyhetsbrev och live-chatt

Trendpartner Nordic innehar ett av Nordens bättre affärsnätverk som omfattar rekrytering av: nyckelpersoner på ledningsnivå så som Verkställande direktörer (VD), kvalificerade säljare, affärsmän och franchisetagare. Trendpartner hjälper även till med tillfälliga och akuta chefsrekryteringar – så kallade interimslösningar på den högre nivån. 

Starfields har tagit fram en kampanj för att locka fler företag att rekrytera via Trendpartner. Kampanjen har omfattat alltifrån framtagande av marknadsplanering till faktiskt utförande i form av trycksaker, bilder, copy/text, hemsida och digitala mätverktyg. På hemsidan kan besökaren bland annat direkt ställa frågor till Trendpartner genom den live-chatt som finns integrerad, liksom enkelt välja att dela med sig av aktuell sida till sina nätverk på på antingen Facebook eller LinkedIn. Trendpartner har även ett integrerat verktyg för e-postutskick mot utvalda mottagarlistor. Genom verktyget kan kunden själv följa upp hur många som öppnat nyhetsutskicket, hur många som integrerat genom att klicka på en länk i det osv.Utöver ovan, har Starfields även levererat viss organisk sökmotoroptimering – både on page och off page.
Kampanjen som primärt är framtagen för sociala medier och direktutskick via e-post, kompletteras med direktutskick av faktiska vykort i A5-format med två olika motiv för att väcka intresse och synergieffekt.

Se bilder längre ner.