SEO

Google är den nya telefonkatalogen

 

Låt Google tillsammans med andra sökmotorer driva dina kunder till dig. Starfields har specialistkompetens inom sökmotoroptimering (SEO) och hjälper idag företag runt om i landet med att förbättra sina placeringar i sökmotorer, både “on page” och “off page“. Vi betraktar SEO som en levande och högst vital del av din online-närvaro, och känner till många av de medel och knep du kan använda dig av för att bli synliggjord. Starfields är också en helhetsleverantör av andra tjänster inom reklam- och marknadsföring vilket gör oss till den självklara samarbetspartnern även inom SEO. Vi tillför dig som uppdragsgivare mervärde och tillsammans hjälps vi åt att identifiera, etablera och utveckla lönsamma affärsrelationer. Vi finns helt enkelt för att ditt företag ska tjäna mer pengar. Men varför ska ditt företag egentligen lägga pengar på SEO?  Och vad innebär det att ha någon som ständigt jobbar med din hemsidas optimering? 

 

Marknaden har flyttat ut – till Internet

Idag används sökmotorer på samma sätt som man använde telefonkatalogen förr. Men en sökmotor är så mycket mer. På Internet använder dagens konsumenter (alltså dina kunder) sökmotorer (SEO) för att göra affärer. Dina kunder jämför priser, utbud, kvalité, service och tjänster. Dina kunder vill snabbt ta reda på fakta om en vara eller tjänst innan man genomför sitt köp. Detta betyder också att en besökare som kommer till din hemsida via en sökmotor – är mer mottaglig och köp benägen än andra – eftersom besökaren själv valt det. Men dagens konsumenter är också alltmer kräsna och kritiska i sitt sökande efter information. Därför har dina kunder stort förtroende för den informationen som sållas fram av sökmotorerna – och dina konkurrenter, finns bara ett klick bort!

 

Processen?

Precis som Bamses magiska dunderhonung som hans farmor är den enda som har receptet till, har varje byrå sin egen “trollformel” för att skapa den bästa organiska strategin för sin kund. Ett recept på hur man ska gå tillväga för att lyckas toppa i sökresultaten helt enkelt. Men det räcker inte. Du måste också hålla dig uppdaterad eftersom marknaden förändras. Varje kund är också unik utifrån den typ av produkter eller tjänster man säljer, säljflödet, geografi och lokal som global konkurrens. Hos Starfields får du genom tjänsten Google’s lokala SEO-paket en möjlighet att profilera dig inom din stad och ditt närområde. Bli nummer ett på hemmaplan. När vi åtar oss ett SEO-uppdrag genomför vi beroende på hur mycket pengar du vill investera varje månad – upp till ett 100-tal punkter som hjälper ditt företag att rankas högre och bli mer synlig. Vår åtgärdsplan kan enklast delas in i följande fem steg:

  1. Analyser & Uppstart
  2. On Page-optimering
  3. Off Page-optimering
  4. Personlig SEO-Tekniker
  5. Uppföljning & rapportering

 

Sugen på att prova SEO?

Varje klient som vi arbetar med är unik, och har sina unika behov. Vi arbetar med dig direkt för att skräddarsy en plan som passar just din verksamhet. Vi på Starfields jobbar hårt för att få din hemsida ska rankas på förstasidan på Google lokalt. Vi gör det även helt etiskt, med hjälp av “white hat”-metoder för din verksamhet. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om vilka metoder som är mest effektiva. Däremot är det viktigt att komma ihåg att ingen webbutvecklare eller byrå – som erbjuder tjänster inom SEO kan garantera dig en förstaplacering på Google. Men med ett bra löpande SEO-arbete och löpande analys – lovar vi att påvisa kompetens – och resultat. Varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte om hur vi på bästa sätt ska göra allt vi kan för att ditt företag ska nå framgång med hjälp av SEO. Varmt välkommen till Starfields.

Kontakta oss för offert – här