SPAM-skydd

Tjuvlyssnar någon på din hemsida?

Vi erbjuder din hemsida ett SPAM-skydd i världsklass!

 

Vi hatar alla spam och skräppost som dyker upp i inkorgen från tid till otid! Att filtrera e-post manuellt i din inkorg, är dessutom tidskrävande och oerhört irriterande! Mycket av de skräpmejl som kommer till dig beror ofta på att din hemsida tillåter det – eller har för svagt skydd. Det behöver alltså inte bara vara din e-postleverantör eller ditt webbhotell det är fel på. Nu kan du enkelt förebygga detta genom Starfields SPAM-skydd, speciellt framtaget för dig som har en hemsida eller e-handel i WordPress.

Då insamling av data mångt och mycket sker genom webben – och många hemsidor och e-butiker har öppna kontaktformulär, kommentarsfält, recensionsfält, utskrivna kontaktuppgifter till medarbetare eller rentav generella e-postadresser utskrivna som t.ex. info@, ekonomi@, support@ osv. innebär detta en risk för din hemsida. Detta är öppen data som sökrobotar älskar att söka upp för att sedan slamma av olika anledningar. Den vanligaste är ett mejl från någon som påstår sig känna dig, och när du klickar på en länk i mejlet, smittas din dator ner av virus – utan att Du vet om detta, vilket kan innebära många dyra timmars arbete och risk för oro.

Vårt SPAM-filter skyddar din hemsida!

Vårt SPAM-filter skyddar din och andras hemsidor effektivt och tar varje timme bort 7,5 miljoner skräppost från alla aktiva användare via vårt nätverk. Den stora mängden aktiva användare innebär även att skyddet förbättras för varje dag som går då alltfler problem rapporteras in. Minska risken att smittas av virus på din dator och minska alla irriterande skräpmejl som kommer via din hemsida!

Beställ idag!

Vårt SPAM-filter kostar 125kr/månad och gäller för ett obegränsat antal användare på din hemsida.
I priset ingår uppdateringar som skickas ut månadsvis för att ditt skydd alltid skall hålla högsta klass!
Priset är exklusive moms och löper årsvis precis som kostnaden för ditt webbhotell och domännamn. Fyll i formuläret nedan så skickar vi ut en beställningsbekräftelse till dig via SMS inom 24h. När denna är signerad planerar vi in vilken dag implementeringen av ditt SPAM-skydd skall ske.

Företagsnamn:

Kontaktperson:

E-post:

Telefon (dagtid):

Hemsida idag?
JaNej

Eventuell nuvarande hemsida:

Jag vill beställa:

Hur hörde du talas om oss?

Eventuellt meddelande

[recaptcha]