Hjälp med Social media

Hjalp-med-sociala-medier-annons-starfields-02

Hjälp med social media?

Med vår tjänst WebbAssist – får du personlig närvaro i sociala medier med din alldeles egna WebbAssistent – tjänsten för dig som vill låta en av våra Social Content Managers ta hand om hela eller delar av ditt företags närvaro, online

Vi är experter på Facebook. Vi är experter på Instagram. Och vi älskar att kommentera, posta och dela. Vi ser till så att du finns i “bruset” där den nya marknaden finns. Där dina kunder finns. Vi hjälper dig på dina villkor och lägger upp en plan för hur ditt företag ska närvaro, när, var och hur. Du kommer stärka din position på marknaden. Det lovar vi. Det är WebbAssist. Eller Social Content Manager, som det också kallas.

Närvara där dina kunder finns

Marknaden har förändrats. Idag använder vanligt folk sociala kanaler som ett forum att “umgås” på och dela med sig av minnen. Vi tror på att man genom rätt närvaro i dessa kanaler, kan stärka sitt varumärke och bygga relationer på ett helt nytt sätt. Låt oss lära känna ditt företag och varumärke, så att andra kan lära känna det. Dina timmar fördelas över ett eller flera tillfällen per vecka varav vi i förväg går igenom vad du under året eller vid tillfället behöver hjälp med. Varje Kund har ett eget behov och mål med sin närvaro. Och om du fortfarande inte vet varför du ska närvara eller ställer dig skeptisk till det, kan vi berätta varför du ska närvara under ett möte. Gemensamt är att vi fått våra Kunder att öka kraftigt på kort tid. Med hjälp av daglig närvaro – och effektiv relationsmarknadsföring – bygger du förtroende och gör affärer på ett helt nytt sätt. Välkommen till den digitala marknaden. Välkommen hem. Du slipper allt tekniskt krångel – och kan som den förlängda arm och “extra medarbetare” din WebbAssistent faktiskt är, bara luta dig tillbaka och njuta av att ständigt vara online där dina nya marknader finns.

 

social-media-digitalPR

Vi hjälper dig med din Sociala närvaro på
Facebook, Instagram, Youtube eller annat forum.

 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information.

Ditt företagsnamn:

Kontaktperson:

E-post:

Telefon (dagtid):

Vilken adress har din nuvarande hemsida?

Välj vilka digitala kanaler och tjänster du önskar hjälp med att driva (du kan välja flera):
FacebookTwitterInstagramYoutubeTripAdvisorAnnat forum

Vill du även omvärldsbevaka hela Internet så att om någon skriver något om ditt företag på en publik sida (t.ex. omdömessafter, nyhetssidor, myndigheter m.m.), får vi en notis om det och kan direkt bemöta kommentaren/inlägget/frågan?
JaNej

Lämna ett eventuellt meddelande till oss

[recaptcha]