Webbutveckling

Behöver du en ny webbplats eller har du planer på att vidareutveckla din nuvarande?

Är din gamla hemsida trött och sliten? Den kanske har tappat formen, känns föråldrad och ointressant? Ge den en välbehövlig re-design både till form och innehåll!

Vi erbjuder dig webbplatser och webbutveckling med hjälp av publiceringsverktyg som Joomla, WordPress. Vi kan även hjälpa dig med e-handelslösningar och då främst med verktyget Magento.

Men vår styrka ligger i att vi kan hjälpa dig med att skapa en enkel, stilren och användarvänlig webbplats oavsett om det är en enkel presentations hemsida, kampanjsajt eller webbshop. Vi finns med er genom hela processen och tar ett stort ansvar för våra kunder. Detta innebär att ni tryggt kan anlita oss för alla typer av webbutvecklingsprojekt. Vi lämnar aldrig över något ni inte är nöjda med och ni har själva total kontroll över hemsidan när den är överlämnad.

Alla våra publiceringsverktyg bygger på OS (open source) och dessa är som grund fria ifrån licensavgifter vilket innebär att du slipper dyra kostnader. Samtliga plattformar ger även dig som kund stora möjligheter att vidareutveckla hemsidan.

Vi är specialister på hemsidor som:

• Stärker din trovärdighet och talar till din målgrupp.
• Enkla att sköta och uppdatera på egen hand utan tekniska färdigheter.
• Återspeglar ditt varumärke och din vision.
• Vänder besökare till dina kunder.
• Förstärker ditt grundläggande budskap och affärsidé

Kontakta oss för offert – här